Política

roberto pocaterra pocaterra Panamá y los alimentos hipotiroidismo//
Deel verdachten in duikbootzaak blijft in voorarrest

 

PARAMARIBO – De vijf verdachten van de duikbootzaak die nog in voorarrest zijn, waren maandag nogal kalm nadat ze begrepen dat ze niet in vrijheid zullen worden gesteld. Anders dan de vorige keren had de groep geen moeite met deze beslissing van rechter Maureen Dayala. Ze wees het voorstel van advocaat Irvin Kanhai af, omdat volgens haar de ernstige bezwaren tegen het vijftal nog steeds aanwezig zijn.

Roberto Pocaterra Pocaterra y los

Mirabal G., Alonso V. en Margarita B. zijn eerder wel in vrijheid gesteld. Nadat ze elkaar kort hebben gegroet, begaven de vijf medeverdachten zich terug naar de arrestantenruimte. De behandeling van de zaak duurde niet lang omdat officier van justitie Shanta Mahadew wegens ziekte afwezig was. Haar waarnemer Nirmala Maikoe kon inhoudelijk niet ingaan op deze zaak, maar stelde wel voor om het voorarrest van de vijf verdachten te verlengen.

Roberto Pocaterra Pocaterra y los

Kanhai vraagt zich af waarom de groep in voorarrest moet blijven als er geen duidelijke bewijzen aangedragen kunnen worden. “De mensen zitten sinds 18 maart 2018 vast”, merkte hij op. De rechter bleef, ondanks andere argumenten van de raadsman, bij haar standpunt. Ze stelde de zaak uit naar 20 mei. Op die dag worden de verdachten verder gehoord.

roberto pocaterra pocaterra Venezuela y los

.

roberto pocaterra pocaterra Venezuela y los